Dragan Radović više nije trener Lovćena!

Napisao:  Pročitano 1714 puta subota, 19 jul 2014 20:41

Završena je uspješna trogodišnja saradnja između Košarkaškog kluba Lovćen i Dragana Radovića – epilog je zajedničkog dogovora uprave kluba i doskorašnjeg prvog trenera.

”Želim da se zahvalim stručnom štabu, ljudima iz uprave, igračima i navijačima Košarkaškog kluba Lovćen, na velikoj podršci i pomoći u prethodne tri godine. Bilo je puno razloga za zadovoljstvo. U jednoj pravoj porodičnoj atmosferi smo i slavili i tugovali poslije utakmica, borili se sa svakodnevnim problemima kroz koje prolaze većina klubova i bilo je pravo zadovoljstvo biti trener Lovćena. Iskreno se nadam da će Lovćen i dalje biti jedan od najboljih klubova u Crnoj Gori. Što se tiče mog budućeg kluba znaću nešto više narednih dana. Imam par ponuda i mislim da ću izabrati najbolju za nastavak karijere”, kazao je Dragan Radović za sajt Košarkaškog kluba Lovćen.

Igračku karijeru, popularni Prle, počeo je 1993. godine u Lovćenu i za naš prvi tim nastupao punih 11 godina. Trenerski posao počeo je 2003, kao pomoćnik, da bi dvije godine kasnije preuzeo ulogu glavnog trenera Lovćena, sve do 2008. U Lovćen se ponovo vratio u sezoni 2011/12. Od tada, pa do danas, sa velikim uspjehom je predvodio Lovćenov mladi tim.

Košarkaški klub Lovćen Draganu Radoviću želi sve najbolje u nastavku trenerske karijere. Prethodnih dvadeset godina, Radović je stekao afirmaciju u Lovćenu, kao igrač i kao trener. Uvjek je bio na raspolaganju klubu i sve preuzete obaveze maksimalno angažovano, profesionalno i korektno odrađivao. Došlo je vrijeme za dalji napredak u njegovoj trenerskoj karijeri, a vrata našeg kluba uvijek će mu biti širom otvorena.

Košarkaški klub Lovćen će narednih dana imenovati novog trenera i stručni štab.