Šesto kolo kadetske Superlige donijelo je veliko iznenađenje i prvi poraz Budućnosti, u Podgorici od Centra. Ubjedljivo je na svom parketu bilo Primorje, dok su pobjede upisali Junior i Sutjeska.
U 7. kolu juniorske Superlige, ekipa Budućnosti je ubjedljivom pobjedom protiv Zete 2011 zadržala nepobjedivost, Sutjeska je nanijela drugi poraz Univerzitetu Mediteran, a trijumfe su upisali Primorje i Pljevlja.
Kada pravimo izvještaje kadetske i juniorske Superlige, obično sačekamo da se kompletira kolo i dobijemo zapisnike sa svih mečeva, ali večerašnji nastup bjelpoljskog Centra i fenomenalnog Andrije Slavkovića, zaslužuje da bude izdvojen!
U petom kolu kadetske Superlige, Primorje je žestoko namučilo neporaženu Budućnost, dok su njeni prvi pratioci Sutjeska i Junior upisali nove pobjede. Prvi superligaški trijumf ostvarila je ekipa Play off-a.
U 6. kolu juniorske Superlige košarkaši Budućnosti su nastavili pobjednički niz protiv Sutjeske, Un. Mediteran je pretrpio drugi uzastopni poraz, Rudar je slavio u gradskom derbiju, isto kao i ekipa Zete 2011.
Strana 1 od 11