Pioniri Play-offa osvojili su titulu prvaka Crne Gore za sezonu 2014/15. Oni su večeras u finalu, u dvorani ''T-mobile'' u Donjoj Gorici, savladali Budućnost rezultatom 81:72.
Košarkaši Plej-ofa i Budućnosti igraće u finalu crnogorskog pionirskog prvenstva. Play-off je u prvom meču polufinala u dvorani ''T-com'' u Donjoj Gorici savladao branioca trona Joker rezultatom 65:49, dok je Budućnost pobijedila Sutjesku 67:57.
Učesnici finalnog turnira crnogorskog košarkaškog prvenstva u konkurenciji kadeta bili su poznati još ranije, a jedina dilema pred posljednje kolo bila je ko će zauzeti drugu poziciju, Junior ili Sutjeska.
Pioniri Sutjeske, Jokera, Budućnosti i Play offa igraće na završnom turniru prvenstva Crne Gore, koji bi trebalo da se održi već u srijedu i četvrtak.
Košarkaši Budućnosti odbranili su danas na Žabljaku titulu junorskog prvaka Crne Gore. Oni su večeras u finalu domaćeg šampionatu bili bolji od Sutjeske rezultatom 75:70. U meču za treće mjesto Pljevlja su pobijedila Univerzitet Mediteran 94:80.
Strana 1 od 15